Tmi Juhan Pyörä

Toimitus- ja toimitusehdot

Voimassa 17.11.2023 alkaen

YLEISTÄ VERKKOKAUPASTA

Tmi Juhan Pyörä (y-tunnus 1252367-7) toimittaa verkkokaupassaan tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen. Tuotteiden hinnat sisältävät voimassa olevan arvonlisäveron. Huomioithan, että pidätämme oikeuden muutoksiin tuotteiden hintojen ja toimituskulujen osalta.

 

TUOTTEIDEN TILAAMINEN VERKKOKAUPASTA

Tuotteet tilataan verkosta osoitteesta www.verkkokauppa.juhanpyora.fi.

Tilauksen vahvistaminen edellyttää sähköpostiosoitteen antamista tilauksen yhteydessä. Jokaisen tilauksen yhteydessä asiakas sitoutuu noudattamaan voimassa olevia toimitusehtoja.

Polkupyörät toimitetaan ajokuntoon kasattuna ja luovutushuollettuna.

 

TILAUSVAHVISTUS

Lähetämme sähköpostitse tilausvahvistuksen.

 

MAKSUTAVAT

Maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa on voimassa Klarnan maksutavat.

Jälkitoimitustuotteiden kohdalla maksutapoina on 10% varausmaksu ennen jälkitoimitustuotteen tilaamista tai tuotteen maksu kokonaisuudessaan ennen tilaamista. Kuluttajalla on oikeus jälkitoimitustuotteiden kohdalla perua tilaus ennen jälkitoimitustuotteen maksua toimittajalle, jonka jälkeen oikeus siirtyy normaaliin kuluttajasuojalain alaiseen 14 päivän palautusoikeuteen.

 

TOIMITUSAIKA

Tuotteiden toimitukset arkipäivisin

Jälkitoimitustuotteiden osalta ilmoitamme asiakkaalle arvioidun toimitusajan parhaan kykymme mukaan toimittajan antamien tietojen perusteella. On kuitenkin syytä huomauttaa, ettemme ota vastuuta toimittajien tiedon oikeellisuudesta, ja pidätämme oikeuden tehdä muutoksia jälkitoimitustuotteiden toimitusaikoihin.

 

TOIMITUSTAPA JA TOIMITUSKULUT

Pyörien kuljetuspalvelu koskee vain 24-29″ pyöriä

Nouto liikkeestä klo 10-13.50 ja 14.30-17.00 (muu nouto ajankohta sovittava erikseen)

Verkkokaupasta ostaessasi tuotteen on ensisijainen toimitustapa NOUTO.

Sovitut toimituskulut sisältävät rahti- ja pakkauskulut. Toimitamme tilaukset lähimpään Matkahuollon toimipisteeseen tai Matkahuollon Kotijakeluna kotiovellesi aina sovitusti.

 

VAIHTO- JA PALAUTUSEHDOT

Asiakkaalla on oikeus vaihtaa tai palauttaa tuote 14 päivän kuluessa Suomen kuluttajansuojalain määräysten mukaisesti. Palautusoikeus koskee ainoastaan käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita, jotka ovat alkuperäispakkauksessa. Tuotteen pitää olla käyttämätön tai palautuksen seurauksena vaurioituneista tuotteista yrityksellä on oikeus periä arvonalennus aina tuotteen täyteen hintaan saakka. Asiakas maksaa itse palautuksesta aiheutuneet kulut.

Tilauksen palauttaminen osittain tai kokonaan on tilaajalle ilmaista, jos palautuksen syynä on väärä tai vioittunut tuote tai muu myyjästä johtuva syy.

Mikäli asiakas haluaa palauttaa esimerkiksi itse valitsemansa, väärän kokoisen tuotteen, tulee asiakkaan maksaa palautuksen rahtikulut.

Palautusasioissa tulee asiakkaan aina ensin olla yhteydessä asiakaspalveluumme juha_oksa@hotmail.com

Sovi palautus aina myyjän kanssa.

Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan suoraan tilillesi palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen.

 

ONGELMATILANTEET KULJETUKSESSA SEKÄ VIALLISTEN TUOTTEIDEN OSALTA

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen juha_oksa@hoitmail.com tai postitse:

Tmi Juhan Pyörä

Ollatie 7

86600 Haapavesi

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut kuljetuksessa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio Matkahuoltoon.

Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin!